Despre noi

Scris de geotherm.ro.

Firma noastra, BROTHADOR SRL, a luat fiinta in anul 2006, la Odorheiu Secuiesc, in Romania. Dupa doi ani am fost premiati de catre Camera de Comert si Industrie al judetului Harghita.
Din cauza crizei economice mondiale piata de desfacere a scazut considerabil dar incercam sa ne tinem “la suprafata”.
Cu ce ne ocupam?
Energia solara se regaseste nu numai in razele solare directe, ci si inmagazinata in sol, in apa din pinza freatica, dar chiar si in aer, fiind cea mai curata sursa de energie.
Aceasta energie este o energie fara sfirsit, care constituie si baza vietii pe pamint. Faptul ca folosind o noua tehnologie, putem economisi 70-80% din cheltuielile zilnice pe incalzirea locuintelor, intr-un mod responsabil si ecologic, ne indeamna sa nu mai stam pe ginduri.
In domeniul proiectarii avem parteneri renumiti din Ungaria, Thermo Kft si Geosolar Europe Ltd din Budapesta, experienta lor de peste 30 de ani fiind de un real folos in ceea ce ne-am propus. Varietatea solutiilor se poate spune ca este fara sfarsit, doar trebuie gasita cea mai eficienta dintre ele. Serviciile de proiectare oferite de partenerii nostrii din Ungaria sunt in urmatoarele domenii:

 • retea apa si canalizare
 • sisteme de incalzire, racire si ventilare
 • energie solara, panouri solare calorice
 • panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene
 • energie geotermala
 • instalatii pentru piscine
 • sisteme de aspirat central al prafului
 • sisteme energetice speciale
 • proiectarea cladirilor cu necesar energetic zero
 • proiectarea sistemelor energetice si sistemelor complete de instalatii a caselor activ – pasive si pasive
 • expertizarea energetica completa a cladirilor si realizarea unui studiu in care se vor face recomandari pentru realizarea unui sistem energetic modern si economicos in exploatare
 • expertizarea energetica completa a cladirilor cu camera termica (infra rosu)

Primim comenzi de proiectare pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale.
Solutiile identificate vor prezenta baza de consultatii pentru determinarea utilajelor si materialelor care se vor regasii in proiecte.
Comercializam o gama foarte larga de produse, cum ar fi mai multe marci de pompe de caldura, panouri solare, turbine eoliene, panouri fotovoltaice, sisteme de incalzire in pardoseala, panouri radiante cu agent termic, radiatoare de design, aspiratoare centrale de praf, parchet compatibil cu sistemele de incalzire in pardoseala, cabine de dus din sticla, sisteme de ventilare cu recuperare de energie etc. Agregatele comercializate de noi permit o arie foarte mare de acoperire in sectorul rezidential si cel industrial.
Avem proiecte realizate pentru cladiri cu suprafata utila de 25000 m², dar si pentru cladiri de 150 m². Unele din aceste proiecte s-au si materializat deja, altele sunt in faza de executie.
Prima lucrare comuna de amploare cu specialistii de la Thermo Kft din Budapesta, a fost in 2008, la o casa particulara din Tg Mures. Aici s-a proiectat si instalat un sistem format din pompa de caldura de 33kW, cu 4 sonde geotermale verticale de 125 m fiecare, panouri solare cu tuburi vidate, incalzire in pardoseala si racire in tavan.
Noi suntem aici pentru a oferii sprijinul nostru, si experienta specialistilor din Budapesta, ca sa va puteti folosi de solutii energetice ieftine in exploatare si totodata nepoluante.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 5 vizitatori și niciun membru online