Incalzirea in pardoseala nu dauneaza sanatatii?

Scris de geotherm.ro.

Nu. Aceasta, mult discutata problema se poate datora doar exploatarii in conditii necorespunzatoare a sistemului de incalzire in pardoseala. Cauza principala aparitiei problemelor aduse ca argumente negative este temperatura ridicata de exploatare a sistemului. Aceasta prin urmare poate sa antreneze particole de praf, poate provoca inbolnaviri, etc. Dar asta, cum am mai spus si mai sus, numai si numai in cazul exploatarii necorespunzatoare. Temperatura agentului termic care intra in conductele din pardoseala, nu poate depasii 40°C, iar temperatura pardoselii nu poate depasii 27°C (in bai si holuri poate sa fie de 28°-29°C). In cazul in care prin aceste temperaturi nu se realizeaza temperatura dorita in camera, se va apela si la o alta sursa de caldura in incaperea respectiva, dar nu se va recurge in nici un caz la ridicarea temperaturii agentului termic din pardoseala.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 9 vizitatori și niciun membru online