Casa de locuit Corunca

Scris de geotherm.ro.

dscn4259 hTip constructie: Casa de locuit
Suprafata totala incalzita: 270 m²
Locatia: com. Corunca Jud. Mures
Sistem instalat: O pompa de caldura sol-apa de 23 kW, 6 panouri solare si sistem de ventilare cu recuperare si control al umiditatii
Tip colector geotermal: 4 sonde geotermale verticale GEROtherm a cate 100 m fiecare
Realizat: Lucrare inceputa in 2014, este in derulare
Descriere:

Casa este amplasata intr-o zona in dezvoltare la periferia orasului Tg Mures, in localitatea Corunca. Cladirea are o suprafata utila totala de 390 m² din care suprafata incalzita 270 m², structurata in trei nivele. 

Casa de locuit Targu Mures

Scris de geotherm.ro.

casa de locuit tg muresTip constructie: Casa de locuit
Suprafata totala incalzita: 360 m²
Locatia: Tg-Mures
Sistem instalat: O pompa de caldura sol-apa de 33 kW si 4 panouri solare cu tuburi vidate
Tip colector: 4 sonde geotermale "GEROtherm" a cite 125 m (verticale)
Realizat in: 2008

Descriere:

Casa se afla intr-o renumita zona rezidentiala din Tg-Mures. Suprafata totala de 360 m² este formata din cladirea principala - avind subsol, parter si etaj – si din doua cladiri separate, garajul si casa de oaspeti, toate avind mai mult de 50% din peretii exteriori din sticla.

Casa de locuit Odorheiu Secuiesc

Scris de geotherm.ro.

casa de locuit odorheiu secuiescTip constructie: Casa de locuit
Suprafata totala incalzita: 300 m²
Locatia: Odorheiu-Secuiesc
Sistem instalat: Pompa de caldura aer-apa de 23,5 kW complectat cu sistem Roth cu panouri solare
Tip colector: Colectoare solare Roth Heliostar® 218 S4
Realizat in: 2007 si completat in 2011

Descriere:

Casa se afla intr-o zona rezidentiala in curs de dezvoltare din Odorheiu-Secuiesc. Suprafata totala de 300 m² este formata din subsol, parter si mansarda. Cladirea este construita din caramida porotherm de 30 cm avand pe exterior termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm.

Casa de locuit Ghindari

Scris de geotherm.ro.

2Tip constructie: Casa de locuit
Suprafata totala incalzita: 110 m²
Locatia: Ghindari, jud. Mures
Sistem instalat: Incalzire prin pardoseala
Tip colector: -
Realizat in: 2009

Descriere: Sistemul Roth Original-Tacker® asigura un montaj de maxima simplitate in conditiile pozitionarii tubulaturii „la centimetru“, in vederea repartizarii uniforme a calduri.

Hotel Ciucas Tusnad

Scris de geotherm.ro.

hotel  ciucas 9 Tip constructie: Hotel Ciucas
Suprafata totala incalzita:
Locatia:
Tusnad
Sistem instalat:
Sisteme de energie alternativa cu pompa de caldura, panouri solare toate acestea realizate in cadrul unui sistem energetic "Full balance”.
Tip colector:
Realizat in:
2011 - proiect 

Descriere:

Documentatia tehnica de specialitate pentru instalatia termica de incalzire, racire si ventilare, sistemul energetic hibrid Roth Solargeo (cu pompa de caldura si panouri solare), sistemul de incalzire a piscinei, incalzirea prin pardoseala in jurul piscinei si tratarea aerului la piscina, integrate in cadrul sistemului energetic ‘’Full balance’’

Cladire de birouri Targu Mures

Scris de geotherm.ro.

multinvestTip constructie: Cladire de birouri pentru sprijinirea afacerilor
Suprafata totala incalzita: 3500 m²
Locatia: Tg-Mures
Sistem instalat: Sisteme de energie alternativa cu pompa de caldura sol-apa, panouri solare, si sistem economic de gestionare a energiei termice.
Tip colector:
Realizat in: 2009 - proiect

Descriere:

Documentatia tehnica de specialitate pentru instalatii de incalzire si racire cu sisteme de energie alternativa, energie geotermala cu pompa de caldura sol-apa cu sonde geotermale, panouri solare, planseuri termoactive, panouri fotovoltaice, turbina eoliana, in cadrul obiectivului “Construire Bussines Center Multinvest Tg Mures pentru sprijinirea afacerilor situat in Tg Mures“ a fost realizata de catre proiectantii de la Thermo Kft intermediata si asistata de catre BROTHADOR SRL.

Thermo KFT

thermo logoDin anul 2007 colaboram cu firma GEOSOLAR EUROPE Ltd si THERMO Kft din Budapesta, a caror reprezentanti suntem in Romania. Aceste doua firme, avand aceeasi proprietari au o experienta de 35 de ani in instalatii de incalzire si cca 25 de ani in sisteme energetice neconventionale, cum ar fi sisteme de incalzire cu pompe de caldura, sisteme cu colectoare solare, sisteme eficiente de redare a caldurii in cladiri, etc. Conducatorul echipei formate din 25 de ingineri proiectanti este Dr.docent Lederer Andras, ales intre primii 100 energeticieni din lume, profesor universitar la Budapesta. A studiat in Budapesta, Anglia, SUA si Japonia, dobandind o vasta cunostinta in instalatii.


Aceasta echipa in momentul de fata angajeaza lucrari in toata Europa.

BROTHADOR SRL fiind reprezentantul acestor doua firme in Romania, va pune la dispozitie experienta si cunostinta lor acumulata de a lungul a mai mult de trei decenii. Agregatele si echipamentele utilizate se aleg dintre cele mai performante, dar si cele mai potrivite pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu daca sistemul va functiona corespunzator, tinand cont de raportul investitie / eficienta, se va utiliza o centrala termica pe lemne, sau daca e cazul, o pompa de caldura. In primul rand se va tine cont de eficienta si ocrotirea mediului, nu neaparat de realizarea unei instalatii cat mai sofisticate si cat mai scumpe.

Se asigura consiliere, proiectare la Budapesta, executia lucrarilor, service in garantie si postgarantie.

BROTHADOR SRL reprezentant THERMO Kft si GEOSOLAR EUROPE Ltd in Romania.

Parteneri

management energetic logo grey Vizitatori

Avem 6 vizitatori și niciun membru online